Kleding maakt de man, maar accessoires maken de outfit pas helemaal compleet. De FEDABOA riem is zo’n accessoire. De FEDABOA riem is gecommercialiseerd en is bestemd als fashion item voor de mode en milieubewuste consument. De oorsprong van de riem ligt in het parelduiken. Om risico’s te beperken hadden duikers behoefte aan een stevige, onverwoestbare riem om hun werk veilig te kunnen uitvoeren. Dit was de riem waar de duiker zijn ‘life-line’ aan verbond.

Nu zijn de riemen ook nuttig voor jou! Lange rijen voor de metaaldetectors van vliegvelden en discotheken worden verleden tijd, omdat de riem gemaakt is van onverslijtbaar en 100% gerecycled rubber. Ook biedt de FEDABOA riem voordelen voor de water- en sneeuwsporters, doordat de riem waterbestendig is! De FEDABOA riem zal altijd passen. Deze wordt op maat geknipt en past naadloos in het systeem dat verwerkt is in de buckle. De riem bezit een ‘one-hand-release-buckle, zodat je met één hand de riem al los kan maken. De riem is reversable, met aan de binnenkant een frisse koraalprint,

De FEDABOA riem is unisex en in 11 verschillende kleuren beschikbaar, van de meer basic kleuren tot fel-geel. De buckles worden bovendien ook los verkocht, zodat je een andere kleuren combinatie kan maken en de riem nooit zal vervelen. Je kan natuurlijk oom met vrienden de buckles uitwisselen. De riem kost € 39,95 en is in verschillende winkels door heel Nederland verkrijgbaar, zie hiervoor de store-locator op de site. Hij is ook te vinden bij diverse online fashion stores.

fedaboa.com

fedaboa002 Fedaboa Belt

 

twitter Fedaboa Belt